Legendaarne Berti Vogts pahandas hoolealuste ja ajakirjanikega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berti Vogts.
Berti Vogts. Foto: SCANPIX

Aserbaidžaani jalgpallikoondise peatreener Berti Vogts sõnas mängujärgsel pressikonverentsil, et tema juhendatav meeskond oleks pidanud rohkem pingutama. Samas pahandas ta ka Aserbaidžaani ajakirjanikega, kuna viimased on tiimiga liiga leebed.

«Kui Aserbaidžaani koondislased arvavad, et võivad 80-protsendiliselt mängida, siis nii ei lähe. Eestlastel on palju rahvusvahelise kogemusega mängijaid ja nad tegutsesid lõpuni korralikult. Teisel poolajal tulid eestlased väljakule suurema ensekindluse ja kiirusega, see sai ka otsustavaks,» võttis aserite sakslasest juhendaja kohtumise kokku.

Samas väljendas Vogts pahameelt ka Aserbaidžaani ajakirjanike suunas. «Teie oletegi peasüüdlased, et Aserbaidžaani jalgpall ei arene edasi. Teie olite MM-valikturniiril 9 punktiga rahul, kuid mina sellega ei olnud. Oleksime võinud koguda 18 punkti, kuid teie annate mängijatele alati andeks. Bakuu Neftši vana ja loll treener räägib midagi ja teie kohe usute,» pahandas Vogts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles