Lotuse vormelitiimi rahalaev sõitis karile?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen Lotuse roolis
Kimi Räikkönen Lotuse roolis Foto: SCANPIX

Vormel-1 Abu Dhabi GP ajal hõiskas Quantum Motospordi nime kandev firma, et ostis 35 protsenti Lotuse vormelimeeskonnast. Tegelikult pole aga ka tänaseks päevaks tehingut toimunud ning oodatud rahalaev ei pruugigi Lotuseni jõuda.

Lotuse boss Gerard Lopez rääkis Autospordile, et investor teatas meediale tehingust omal algatusel. Väideti, et diil on tehtud, kuid tegelikult ei olnud. Lopezi sõnul on neil aga veel teisigi raudu tules ning läbirääkimisi peetakse veel mõne suurinvestoriga.

«Tulevane koostöö peab klappima. Alguses tundus, et tehing Quantum Motospordiga võib olla see õige, kuid ma tõesti ei tea, kas sellest tegelikult ka asja saab,» selgitas ta. Lotus proovib küll investoriga kiiremas korras kokkuleppele jõuda, kuid varsti hakkab aeg otsa saama. «Kõik, mis ma praegu öelda saan on see, et me ei saa enam kaua oodata,» ütles Lopez.

Rahamuredes Lotus vajab hädasti mõne investori abi. Hetkel ollakse muuhulgas võlgu ka Kimi Räikkönenile, kes pole oma sõnul sellel hooajal sentigi palka saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles