Anderson ja Castors Braine kaotasid liidrite duelli, Rebane ja õed Bratkad olid võidukad

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson möödunud suvel koondise särgis.
Merike Anderson möödunud suvel koondise särgis. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti naiste korvpallikoondislane Merike Anderson ja tema koduklubi Castors Braine said Belgia meistriliigas hooaja esimese kaotuse, jäädes liidrite duellis 59:72 alla Belfius Namuri naiskonnale.

Anderson alustas esiviisikus ja oli väljakul 26 minutit. Eestlanna arvele jäi 10 punkti, 2 lauapalli ja 4 korvisöötu. Celeste Trahan-Davis ja Emmanuelle Mayombi viskasid kumbki 17 punkti. Võitjatele tõid Kathy Wambe ja Djenebou Sissoko mõlemad 18 silma.

Castors Braine´il on nüüd tabelis kirjas seitse võitu ja üks kaotus, Namur jätkab kaheksa võiduga liidrina.

Itaalia tugevuselt teises liigas oli Viive-Kai Rebase koduklubi Udine lisaajal 80:77 üle Triestina naiskonnast. Eesti koondislane tegi pärast vigastuspausi taas kaasa, viibides väljakul 9 minutit ja kogudes selle ajaga 4 punkti ja 1 lauapalli. Federica Pozzecco tõi Udine parimana 22 punkti, kaotajate poolel viskas Anna Vida 27 silma.

Inglismaal sai Maaja ja Maia Bratka koduklubi Loughborough ülikooli naiskond 59:50 jagu Northumbriast. Maaja Bratka viskas 12 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles