Karjäär läbi? Arstid soovitavad raske lõikuse läbi teinud David Hayel karjäär lõpetada

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Endine maailma raskekaalu poksitšempion David Haye võib olla sunnitud oma sportlaskarjääri lõpetama. Vähemalt soovitavad seda teha 33-aastasele Haye´le õlaoperatsiooni teinud arstid.

Haye õlale tehti viis tundi kestnud lõikus. «Mul polnud aimugi, millises seisus mu õlg oli. Poskijumalad annavad vist mõista, et ehk on aeg lõpetada,» kommenteeris Haye BBC vahendusel.

«See on minu jaoks suur löök, ma ei tahtnud 2013. aastat sel moel lõpetada. Tunnen, et mul on veel maailmale üht-teist näidata.» Haye pidi 2014. aasta veebruaris kohtuma Tyson Furyga, ent see kohtumine operatsiooni tõttu ei toimu ja võimalik, et Haye´d enam ringis ei näegi.

«Mul olid järgmiseks aastaks suured plaanid ja peaeesmärgiks oli MM-tiitli tagasivõitmine. Kui mu senised saavutused enam lisa ei saa, siis pean sellega leppima. Olen oma senise karjääri üle uhke,» lisas Haye.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles