Ancelotti kinnitus: me ei hakka Khedria asemele kedagi otsima

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira.
Sami Khedira. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti kinnitas, et nad ei kavatse vigastada saanud ja tõenäoliselt hooaja lõpuni palliplatsilt eemale jääva Sami Khedira asemele uut mängijat otsima hakata.

Khedira vigastas reedel Saksamaa koondise eest mängides oma põlvesidemeid ja käis eile juba operatsioonil. Kuigi sakslase naasmisaeg pole veel teada, ei hakka Real nende peatreeneri Ancelotti väitel Khedirale asendust otsima.

«Me ei mõtle talvise üleminekuakna ajal mitte kellegi ostmisele. Khedira on meie jaoks väga oluline. Peame leidma teistsuguse lahenduse ja olen kindel, et saame temasuguse tähtsa mängija puudumisega siiski hakkama,» rääkis Ancelotti.

«Pean mõtlema selle peale (milliseid lahendusi kasutada- toim.), sest meil on mängijad, kes pole väga palju mänguaega saanud. Võib juhtuda, et Casemiro tuleb sisse, aga loomulikult kokkuvõttes ei saa me Khedira puudumist eirata,» nentis Ancelotti.

Real on hetkel koduses liigas hoidmas kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles