Iniesta lõpetas üleminekuspekulatsioonid

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta.
Andres Iniesta. Foto: SCANPIX

Enne sõprusmängu Lõuna-Aafrika Vabariigiga meediaga rääkinud Barelona jalgpalliklubi mängumees Andres Iniesta teatas, et ta kavatsus on igal juhul Barcelonas jätkata.

Iniesta ja Hispaania koondis naasevad sel nädalal Soccer City staadionile, kus nad 2010. aastal oma esimese MM-tiitli võitsid ning Hollandile löödud lisaajaväravaga rahvuskangelaseks tõusnud Iniesta rääkis enne kohtumist telejaamaga Cuatro, kus ta arutas muu seas ka oma tulevikku Barcelonas, vahendas Soccernet.ee.

Viimase nädala jooksul on Euroopa meedias ilmunud spekulatsioonid selle kohta, et Iniesta ei tunne end Barcelonas õnnelikuna, aga tema sõnavõtt lükkas need jutud täielikult ümber.

«See oleks väga hea uudis,» kommenteeris Iniesta võimalikku lepingupikendust. «Meil on üks eesmärk ja minu jaoks on see jääda pikaks ajaks sinna, kus ma tahan olla,» lisas Iniesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles