Üllatus: pahane Tyson Fury teatas karjääri lõpetamisest

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Poksimaailmas kummaliste sõnavõttude poolest tuntud Tyson Fury teatas eile Twitteris, et kavatseb oma karjäärile punkti panna. Suurbritannia poksimehe meeskonna sõnul ei maksa seda avaldust aga üleliia tõsiselt võtta ning Fury naaseb õigel ajal taas poksiringi.

25-aastane Fury oli Twitterisse karjääri lõpetamist tähistavat postitust tehes tõenäoliliselt pettunud taaskordsest tagasilöögist seoses tähtsa matšiga David Hayega. Nimelt pidid Fury ja Haye kohtuma omavahelises supermatšis uue aasta veebruaris, ent 33-aastane Haye käis mõned päevad tagasi raskel õlaoperatsioonil ning pole teada, kas ta veel poksiringi astub.

Kuigi Fury valas oma pettumuse fännide ehmatuseks Twitteris välja, kinnitas tema treener ja onu Peter Fury, et noormees ei mõelnud oma sissekandega siiski karjääri veel päris ära lõpetada.

«Tyson võitleb edasi ja võidab maailmameistritiitleid, aga seekord ainult tõeliste matšidega,» rääkis Peter Fury. «Te näete Tysonit ainult võrdväärsete vastastega, aga kui see kujuneb selliseks raskuseks nagu ta pidi Haye'ga kannatama, siis võib aega minna,» lisas poksija onu.

Peter Fury sõnul võib ta sugulase järgmiseks vastaseks olla Deontay Wilder, Chris Arreola või Bryant Jennings.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles