Armstrong peab endisele toetajale mitu miljonit tagasi maksma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong.
Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta lõpus dopingu kasutamist tunnistanud ja oma tiitlitest ilma jäänud endine profirattur Lance Armstrong jõudis kohtuvälisele kokkuleppele ühe oma endise toetajaga, kellele ta peab nüüd tagasi maksma kolm miljonit dollarit.

Nebraskas asuv Acceptance Insurance'i kindlustusfirma kaebas Armstrongi ja tema endise mänedžeri kohtusse, et tagasi saada 1999-2001 aastal välja makstud võistluspreemiad, mis Armstrong teenis firma sõnul pettusega, sest varjas nende eest oma dopingukasutust. Kohtuvälise leppe abil jõudsid osapooled kokkuleppele, et Armstrong maksab toonaste võidupreemiate summa ehk kolm miljonit dollarit kindlustusfirmale tagasi.

Täna lahenduse leidnud juhtum pole ainuke Armstrongi kohtuprotsess, sest sponsorrahadena välja makstud 40 miljonit eurot on tema ja ta võistluskaaslaste käest tagasi nõudmas ka USA postiteenistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles