Ferrari tiimiga on liitumas veel üks meeskonna endine suurkuju

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn (vasakul) ja Michael Schumacher olid Ferraris võidukas kombinatsioon.
Ross Brawn (vasakul) ja Michael Schumacher olid Ferraris võidukas kombinatsioon. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 tiim on viimastel aastatel pidanud pealt vaatama Red Bulli võidumarssi, praegu tehakse aga tõsiseid pingutusi, et sellele järgmisel aastal lõpp teha.

Tulevaks hooajaks on teatavasti palgatud juba Kimi Räikkönen (kes kuulus tiimi ka aastatel 2007 - 2009) ja tiimiga liitus ka Lotuse tehniline direktor James Allison. Nüüd soovitakse taas palgata ka Mercedese tiim iboss Ross Brawn, kirjutab Sky Sports.

Brawn on käimasoleva hooaja lõppedes lahkumas Mercedesest ja tema teenete vastu tunnevad huvi mitmed tiimid. Aastatel 1997 kuni 2006 Ferrari suurte võitude juures olnud meest on viimasel ajal seostatud nii Williamsi kui ka McLareniga.

Brawn jäi eile Brasiilias Sky Sportsi kaamera ette, kui ta lahkus parasjagu Ferrari sealsest peakontorist. Nii tunnistas ka Ferrari praegune boss Stefano Domenicali, et ta oleks valmis oma ametist loobuma, kui Brawn taas tiimiga liituks.

«Ma oleksin selleks valmis ja võiksin seda teha juba homme. Minu hivides on Ferrari edu,» teatas Domenicali Sky Sportsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles