Unicsi peatreener: tahaksin ropendada!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Trinchieri.
Andrea Trinchieri. Foto: Liis Treimann / Postimees

Kalev/Cramo korvpalliklubi alistas Ühisliigas tugeva Kaasani Unicsi. Unicsi peatreener Andrea Trinchieri tunnistas, et kalevlased tahtsid võitu rohkem.

«Me polnud mänguks 100 protsenti valmis ja vastased tahtsid võitu rohkem,» kommenteeris ta oma meeskonna esitust. «Meie staarid tegid kehva mängu ja meeskond ei pidanud kokkulepitud asjadest kinni. Mängisime kohati nii halvasti, et ma tahaksin ropendada,» oli ta pettunud.

Unics ei suutnud Kalev/Cramo vastu tabada mitte ühtegi kolmepunktiviset, mööda visati 18 korda. «Tegime kolmepunktivisete maailmarekordi. Suurem osa neist olid tehtud väljamängitud kohtadelt, aga läksid lihtsalt mööda.»

«Ütlesin sedasama ka eelmisel korral siin istudes (kui Kalev/Cramo kohtus Unicsiga eurosarja raames-toim.) – Kalev/Cramo mängijad oskavad mängida ja on ohtlikud kõigile. Nädalaga on jagu saadud kahest tugevast meeskonnast ja see on juba mingi näitaja,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles