Video: Dwyane Wade üllatas LeBron Jamesi hundirattaga

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwyane Wade näitamas oma oskust teha hundirattaid.
Dwyane Wade näitamas oma oskust teha hundirattaid. Foto: Video / youtube

Korvpalliliigas NBA sai Miami Heati superstaar LeBron James eile lisaks võidurõõmule nautida ka taaskordseid meeskonnakaaslaste nalju, kui mängujärgset intervjuud vürtsitas hundirattaga kaamera vaatepilti ilmunud Dwyane Wade.

Heat võitis eilses mängus kodusaalis 107:92  Phoenix Sunsi ning 35 punkti visanud James oli parajasti andmas kohtumisejärgset intervjuud, kui samuti hea mängu teinud Wade (21 punkti ja 12 lauapalli) otsustas intervjuud segada hundirattaga. James oli meeskonnakaaslase tegevusest nii üllatunud, et jättis ajakirjanikuga vestlemise korraks pooleli ning kiitis Wade'i.

«See on läbi aegade parim asi,» naeris James. «Chris Bosh on teinud häid esitusi, et intervjuusid rikkuda, aga see on veel parem. Ta tegi hundiratta.. ja koguni kaks korda,» lisas James.

Heati pallurite jaoks on mängujärgsete intervjuude vürsitamine kummaliste etteastetega üsna tavaline, ent enamasti saab sellega hakkama just Jamesi mainitud Bosh, kes on juba ka sel hooajal jõudnud korduvalt meeskonnakaaslasi üllatada. Vaata stiilinäidet Boshist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles