Milani legend: minu ajal oleks Balotellile vastu kõrvu antud

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpallimeeskonna kunagine mängija Zvonimir Boban ründas teravate sõnadega ründajat Mario Balotellit, kes pole tema arvates vääriline mees Milani särki kandma.

«Lõpetame juba need jutud selle Balotelli ümber,» põrutas aastatel 1991-2002 Milanis mänginud horvaat telekanalile Sky Sport Italia. «Ta pole elu jooksul ju muud teinud kui erinevates klubides pingil istunud. Ta jääb alatiseks Milanist väiksemaks ja Milan jääb temast suuremaks. Kui mina peaksin Milani kõigi aegade parima koosseisu kokku panema, siis oleksid seal Marco van Basten, George Weah ja Andri Ševtšenko. Balotelli tassiks nende kotte!»

Balotelli on löönud sel hooajal kaheksas liigamängus kolm väravat ning andis hiljuti taas ajalehtedele kõneainet, hilinedes kaks päeva järjest meeskonna treeningule. Pühapäeval kirjutas Balotelli Twitterisse mõistatusliku sõnumi «See on lõpp», mis andis alust spekulatsioonidele, et ta on Milanist lahkumas.

«Kui ta oleks omal ajal trenni hilinenud, siis oleks Paolo Maldini, Marcel Desailly, Sebastiano Rossi, Alessandro Costacurta või Franco Baresi talle selle eest vastu kõrvu andnud. Balotelli pidev lugupidamatu suhtumine näitab, et tema aju ei suuda teatud asju mõista – näiteks seda, mida Milani särgi kandmine tähendab,» jätkas Boban. «Õppigu näiteks Kakált. See poiss on võitnud Meistrite liiga, MM-tiitli, parima mängija Kuldpalli. Kindlasti on tal ka rohkem raha kui Balotellil. Aga ometigi jookseb ja töötab ta endiselt nagu väike poiss,» tõreles horvaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles