Enesekindel Ibrahimovic: tean ka ilma auhinnata, et olen maailma parim

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini jalgpallimeeskonna superstaar Zlatan Ibrahimovic kinnitas, et maailma parima jalgpalluri ehk Ballon d'Ori auhind pole talle oluline, sest rootslane teab niigi, et on parim.

Zlatan ja PSG pidasid eile Meistrite liiga kohtumise Olympiakosega ja võtsid 2:1 võidu. Pariisi meeskonna viis mängu seitsmendal minutil juhtima just Ibrahimovic, keda peetakse Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ja Franck Ribery järel neljandaks kõige tõenäolisemaks kandidaadiks, kes võib võita jaanuaris välja antava lõppeva aasta parima jalgpalluri auhinna.

Ibrahimovic ise väitis eilse mängu järgsel pressikonverentsil aga, et palju kõmu tekitanud auhind teda põrmugi ei huvita. «Kõigile teistele mängijatele tundub see oluline olevat, aga minu jaoks see pole tähtis,» väitis kuulus rootslane. «Tean, mida ma enda kohta tunnen ja arvan, see on kõige tähtsam. Ma ei vaja mõnda trofeed, et endale kinnitada, et olen parim,» lisas Ibrahimovic.

Maailma parima jalgpalluri valimine lõppeb homme, auhinnasaaja kuulutatakse välja jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles