Priit Vene hoiatab: võib juhtuda, et mõned mehed ei tule enam koondisesse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vene.
Priit Vene. Foto: Toomas Huik

Pärast edukaid koondisemänge naasid paljud mängijad Eesti korvpallurid oma koduklubide juurde vigasena. Kaunase Zalgirise abitreener Priit Vene sõnul peab koondises juures midagi muutma, vastasel juhul osa mängijaid enam riiki esindada ei taha.

Koondise juures saadud seljatrauma tõttu on kulgenud üle kivide ja kändude Siim-Sander Vene (Kaunase Zalgiris) hooaeg, Reinar Hallik (Craiova), Janar Talts (Tartu Rock) ja Rain Raadik (Rakvere Tarvas) paranesid vigastustest alles hiljaaegu, Kristjan Kangur pole oma koduklubi Milano Olimpia eest saanud pidada mitte ühtegi ametlikku mängu.

«Koondisel sai eesmärk küll täidetud, aga kui laiemas plaanis vaadata, siis kaod on väga suured. Seal peab midagi väga läbi mõtlema või ümber mõtlema, kuidas seda asja tehakse. Kui pooled mehed võistkonnast praktiliselt on ikkagi klubikorvpalli jaoks audis, siis võib ühel hetkel juhtuda, et nad ei tule enam koondisesse,» rääkis Priit Vene ERR Spordile.

«Me peame hästi targalt läbi mõtlema, kuidas seda asja teha, sest meie ressurss on piiratud. Kui me ise veel seda ressursikadu suurendame, siis me teeme midagi väga valesti,» ütles kogenud korvpallitreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles