Järjekordne Šveitsi klubi ütles vigastatud Liivale «ei»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Liiva
Kaupo Liiva Foto: Thuni Wacker

Käsipallur Kaupo Liiva sai selle aasta jooksul eitava vastuse juba kolmandalt Šveitsi klubilt.

Ka praegu kuulub Liiva Šveitsi meeskonna Thuni Wackeri ridadesse, kuid klubi eestvedajad teatasid talle ja väravavahile Marius Aleksejevile juba veebruaris, et ei pikenda rahaliste raskuste tõttu nendega lepingut.

Kui Aleksejev jõudis lepinguni Kriens-Luzerniga (Šveits), siis Liiva alles otsib endale tööandjat. Eesti koondise paremääre vastu tundis huvi valitsev meister Zürichi Amicitia, kuid pakkumist ei teinud.

Seejärel käis Liiva testimisel TSV St. Otmar-St. Gallenis, kuid ka sealt tuli eitav vastus. Nüüd ootab Liiva vastust järjekordsest Šveitsi klubist Gossau Fortitudost. Liiva lisas Postimehele, et ka Wackeri juhid teevad jõupingutusi, et teda endale hoida.

Kaks vooru enne Šveitsi liiga lõppu asub Wacker kaheksandal kohal, kuid vahe eesolijaga on minimaalne. Tahapoole pole enam võimalik kukkuda. Eelmise mängu vigastusega vahele jätnud Liiva ei saa klubi ilmselt aidata ka homme.

«Kolmapäevasel treeningul sain joonemängija käest külje peale tugeva küünarnukihoobi. Valu oli lihases nii suur, et öösel ei saanud korralikult magada,» kirjeldas eile esimest korda pärast vahejuhtumit harjutuskorra kaasa teinud Liiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles