City peatreener: Agüero on peagi sama hea kui Messi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero (esiplaanil).
Sergio Agüero (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Manchester City peatreeneri Manuel Pellegrini sõnul on tema juhendatava meeskonna staar Sergio Agüero peagi saamas sama heaks kui üheks maailma parimaks jalgpalluriks peetav Lionel Messi.

Argentina koondislane Agüero on viimasel ajal näidanud head vormi, lüües viimases 12 kohtumises 15 väravat. Pellegini sõnul annab see aimu, et City ründeäss on tõusmas sama suureks jalgpalluriks kui Agüero koondisekaaslane Messi.

«See on eesmärk, mille nimel töötame iga päev ja mida ta ise soovib. Sergio ambitsioonid on väga tähtsad, kui ta suudab nii kõrgele tasemele tõusta,» rääkis Pellegrini.

«Ütlesin eelmisel nädalal, et Messi ja Cristiano Ronaldo järel on ta parim mängija. Eelnimetatutest kumbki ei mängi Inglismaa liigas, seega on ta selle liiga parim,» lisas Pellegrini.

City on hetkel koduses liigas hoidmas neljandat kohta, liidrist Arsensalist lahutab neid kuus punkti. Meistrite liigas on City 12 punktiga hoidmas D-alagrupis Müncheni Bayerni järel teist positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles