Dortmund jõudis kaheksa parema hulka, Schalkele šokk-kaotus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp
Dortmundi Borussia peatreener Jürgen Klopp Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli karikasarjas selgusid esimesed kaheksa parema hulka jõudnud meeskonnad. Tunamullune võitja Dortmundi Borussia pääses kindla võiduga edasi, kuid favoriitide hulka kuuluv Schalke sai üllatavalt kindla kaotuse Hoffenheimilt.

Dortmund sõitis külla tugevuselt kolmandas liigas pallivale Saarbrückenile. Rohkem kui 30 000 pealtvaataja ees tõid Dortmundile 2:0 võidu Julian Schieber ja Jonas Hoffmann. 19. minutil lõi Schieber Hofmanni söödust kohtumise avavärava ning 49. minutil skooris Hofmann omakorda Schiberi söödust.

Schalke sai aga kodus 1:3 kaotuse Hoffenheimilt. Külalised otsustasid mängu saatuse juba esimesel poolajal, kui Kai Herdling, Kevin Volland ja Roberto Firmino Hoffenheimi 3:0 juhtima viisid. Teisel poolajal lõi Jefferson Farfan küll ühe värava tagasi, kuid erilist pööret Schalkel mängu ei õnnestunud tuua.

Hamburg võitis samal ajal 2:1 Kölni ja Kaiserslautern oli 3:0 üle Berliini Unionist.

Ragnar Klavani koduklubi Augsburg võõrustab 16 parema hulgas täna Müncheni Bayernit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles