Põlva sai Balti liigas võidu, Kehra kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: shutterstock.com

Käsipalli Balti Liiga 7. voorus noppis Põlva Serviti Lätis võidu, Kehra vandus aga Soomes põhjanaabritele alla.

Lõunanaabrite juurde sõitnud Põlva Serviti sai Riia Celtnieks/LSPA üle 35:25 võidu, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper pidi põhjanaabreid külastades tunnistama Riihimäe Cocksi 36:26 paremust.

Põlva Serviti jäi mängu algul võõrustajate vastu kaotusseisu – 3:5, 6:9 ja 10:12 – ent suutis poolaja siiski 16:14 võita. Teise poolaja algul lubati lätlastel viigistada, ent eduseisul 19:18 visati koguni kaheksa väravat järjest ning lõpuks saadi juba kindel 35:25 võit! Ardo Puna oli Serviti parim väravakütt 9 tabamusega, lisaks temale viskasid väravaid Gražvydas Sereicikas 7, Henri Sillaste ja Pavel Turajev 6, Kristjan Muuga 3, Siivo Sokk 2 ning Tõnu Jõks ja Tauri Volt 1 värava.

Kehralased viskasid küll läbi Marko Slastinovski kohtumise esimese värava, ent jäid siis tagaajaja ossa ning esimese poolaja lõpuks oldi taga 12:19. Erilises hoos oli avapoolajal soomlaste Niko Leikama, kes viskas viis väravat, neist kolm 7-meetri visetest. Eesti klubi tuli mängu tagasi ja jõudis kolme värava kaugusele (23:20), ent kodumeeskond pani oma võimsuse maksma ning noppis viienda võidu seitsmest kohtumisest tulemusega 36:26.

Kohtumise resultatiivseim oli Cocksi Nico Rönnberg 9 väravaga, kehralastest viskasid Marko Slastinovski 7, Uku-Tanel Laast 6, Jürgen Rooba 4, Rando-Juku Sirkas ja Kaspar Lees 3 ning Viktor Skrypak, Indrek Normak ja Maksim Meier 1 värava.

Kui pool Balti Liiga põhiturniirist hakkab läbi saama, on Serviti nüüd kogunud 12 punkti ja jätkatakse teisel kohal, Kehral on tabelis 5 punkti. Vooru ülejäänud kaks kohtumist peetakse pühapäeval ja esmaspäeval, kui Minskis ja Brestis on vastavalt vastamisi Minski HC Vitjaz – Klaipeda Dragunas ja Bresti HC Meshkov – Minski SKA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles