Eestlanna hoiab MK-sarjas kuuendat kohta

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Kuldre
Daisy Kuldre Foto: Eesti Orienteerumisliit

Põhja-Soomes Yllasel lõppes täna eraldistardiga sprindivõistlusega suusaorienteerumise MK-etappide esimene ring. Eesti parimana sai Daisy Kudre täna 10. koha (aeg 13.27). Kaotust Tatjana Rvatševale (Venemaa) kogunes 3,1 km ja 9 KPga rajal 55 sekundit. Evely Kaasik oli 31. (+16,12).

Rvatševa juhib MK-sarja ülivõimsalt, kuna võitis Yllasel kõik kolm osavõistlust. Kudre on MK-sarjas kokkuvõttes 6. kohal. Detsembris 21-aastaseks saav Kudre kuulub naiste klassi esimest hooaega. Eelmisel talvel võitis ta juunioride MMil hõbemedali ning sõjaväelaste talvistel maailmamängudel suusaorienteerumises 3. koha. (Kudre kuulub Naiskodukaitsesse).

Meeste sprindivõistlusel oli hea päev Norra koondisel: kolm meest esiviisikus ning sealjuures Lars Moholt ülinapilt kullal. Meeste protokoll oli sprindile omaselt väga tihe, esikuuikusse kuulus 7 meest ning kümnes koht kaotas 4,2km ja 10 KPga rajal esimesele ainult 29 sekundit. Tarvo Klaasimäe sai 43. koha (+15,46), Priit Randman oli 44. (+17,13) ning Ilmar Udam 46. (+20,01).

MK-etappidega samadel radadel toimunud avatud võistlustel saavutas Daisy Kudre õde Doris Kudre D18 vanuseklassis kahe päeva summas teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles