Toome mängupaus venib oodatust pikemaks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Toome (paremal).
Joosep Toome (paremal). Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna tsenter Joosep Toome vigastas laupäevases Balti liiga kohtumises põlve ning esialgu arvati, et paranemiseks võib minna kuni kümme päeva. Tegelikkus osutus siiski karmimaks ja Toome jääb palliplatsilt eemale kolmeks kuni kuueks nädalaks. Kuigi magnetuuringut ei tehtud, tuvastasid arstid, et korvpalluri põlve külgmine side on osaliselt rebenenud.

«Kolm nädalat on sellisest vigastusest paranemiseks miinimum aeg – loodus teeb ka oma töö,» tõdes Rocki füsioterapeud Martin Vahimets. «Iseenesest pole põlv seest paistes, liigeses pole liigset vedelikku ja jalg liigub. Probleem ongi lihtsalt sidemes.»

Rocki jaoks on viimasel ajal hästi mänginud Toome eemalejäämine valus löök, sest juba homme peetakse eurosarjas oluline kohtumine Viini Zapteriga.

Samas otsis Vahimets ka juhtunus midagi positiivset. «Praeguse pausi võrra on Toome kevadel kindlasti paremas vormis, sest ta saab teha asju, mida teised ei saa,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles