Heiki Nabi valiti lõppeva aasta parimaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MM-hõbe Heiki Nabi.
MM-hõbe Heiki Nabi. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Maadlusliit tunnustas täna lõppeva aasta parimaid treenereid ja sportlaseid. Meeste seas tunnistati parimaks Heiki Nabi ja naiste arvestuses Epp Mäe.

Parimatele sportlastele jagati tiitleid kolmes vanuseklassis nii vabamaadluses, kreeka-rooma maadluses, naiste- ja rannamaadluses. Parima kreeka-rooma maadleja tiitli pälvis täiskasvanute arvestuses tänavune MM-i hõbe Heiki Nabi. Parima kreeka-rooma maadluse täiskasvanute treeneri tiitli pälvisid sel aastal kaks Nabi treenerit: Henn Põlluste ja tehnikatreener Aleksander Jairus. Vabamaadluses oli sellel aastal parim Aleksei Baskakov (MMi 14. koht ja EMi 16. koht) ja parim vabamaadluse täiskasvanute treener Aleksei Hapov.

Juunioride arvestuses tunnistati parimaks kreeka-rooma maadluses tänavune juunioride MMi 18. Koha omanik Elari Piksar ning vabamaadluses juunioride EMi 15. Gleb Belokurov. Sama võistlusklassi parimaks kreeka-rooma treeneriks tunnistati Allan Vinter ja vabamaadluse treeneriks Aleksei Hapov.

Kadettide arvestuses tunnistati parimaks kreeka-rooma maadlejaks kadettide EMi 5. ja MMi 17. Ott Saar ja vabamaadluses kadettide MMi 11. Aimar Andruse. Sama võistlusklassi parimaks kreeka-rooma maadluse treeneriks tunnistati Tõnu Laine ja vabamaadluse treeneriks Arved Külanurm.

Parimaks naismaadlejaks täiskavanute arvestuses tunnistati EMi 5. ja MMi 10. Epp Mäe. Tema treener Riho Mäe tunnistati parimaks naistemaadluse treeneriks.

Parimaks naistemaadluse juunioriks tunnistati juunioride EMi 9. Anastassia Krasnova ja samas kategoorias parimaks treeneriks Andrei Jevsejev.

Parimaks naiskadetiks tunnistati Eesti juunioride ja kadettide meister Ksenia Skiller. Parimaks treeneriks samas kategoorias Aleksei Hapov.

Parimaks rannamaadlejaks tunnistati rannamaadluse MMi 3. Erkki Alak. Veteranide arvestuses oli sellel aastal parim veteranide MMi 1. Aap Uspenski.

Klubide arvestuses oli sellel aastal parim kreeka-rooma maadlusklubi  Raplamaa  maadlusklubi Juhan ja parimaks vabamaadluse klubiks Põltsamaa SK Nipi. Parimaks naistemaadluse klubiks tunnistati Narva SK Buffen-DO.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles