UEFA määras lume tõttu katkestatud üliolulisele mängule uue aja

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilne lumesadu Galatasaray koduväljakul.
Eilne lumesadu Galatasaray koduväljakul. Foto: SCANPIX

Eile peetud jalgpalli Meistrite liiga kohtumine Istanbuli Galatasaray ja Torino Juventuse vahel jäeti 32. minutil pooleli, sest kohtumist segas tugev lumesadu. Euroopa jalgpalliliit (UEFA) kinnitas oma kodulehel, et mäng jätkub täna.

«Mäng katkestati täna (eile- toim.) pärast seda, kui kohtunikud olid konsulteerinud meeskondade kaptenite ja treeneritega ning kõik nõustusid, et sellistes tingimustes pole mängimine enam võimalik,» kommenteeris mängu katkestamist UEFA meediaesindaja Amanuel Abate.

Mõlema meeskonna jaoks oluline kohtumine on kavas täna lõunal. «UEFA Meistrite liiga B-alagrupi kohtumine Galatasaray ja Juventuse vahel jätkub pärast teisipäevast lume tõttu katkestamist kolmapäeval kell 14 Kesk-Euroopa aja järgi (Eestis kell 15- toim.),» vahendas UEFA koduleht.

Mäng jätkub 32. minutist ning seis on endiselt 0:0. Kohtumine on edasipääsu jaoks oluline mõlemale meeskonnale: Galatasaray vajab 16 parema hulka pääsemiseks võitu, Juventusele piisab ka viigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles