Skandaal: Itaalia meedia süüdistab Galatasarayd väljaku rikkumises

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galatasaray koduväljaku korrastamine.
Galatasaray koduväljaku korrastamine. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas on lahvatanud skandaal üleeile pooleli jäetud ning eile kehvades tingimustes väljakul jätkunud Istanbuli Galatasaray ja Torino Juventuse mängu pärast. Itaalia meedia on asunud spekuleerima, et alagrupifaasist edasipääsu suhtes väga olulise mängu jaoks rikkusid türklased meelega väljakut.

Meistrite liiga B-alagrupi kohtumine, mis otsustas kaheksandikfinaali pääseja, peeti teisipäeval Galatasaray koduväljakul, ent tugeva lumesaju tõttu tuli mäng 32. minutil katkestada. UEFA määras jätkumisajaks eilse pärastlõuna, kui väljak oli lumest koristatud, ent siiski mudane ja kehvas seisukorras.

Itaalia väljaande Gazzetta dello Spordi hinnangul muutis väljaku nii-öelda korrastamise kahtlaseks asjaolu, et suured vaod olid traktoritega sisse sõidetud just sellele väljakupoolele, kuhu Juventus 32. minutist jätkunud mängu teisel poolajal ründama pidi. Kui Itaalia meeskonnale oleks edasipääsuks piisanud ka viigist, siis kodumeeskond Galatasaray vajas võitu, mille vormistas 85. minutil seisuks 1:0 löönud Wesley Sneijder. Seega pääses edasi kaheksandikfinaali Galatasaray.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles