Põlva peatreener Kalmer Musting: laupäeval on soosikuks Kehra

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti käsipallimeeskond, keskel peatreener Kalmer Musting.
Põlva Serviti käsipallimeeskond, keskel peatreener Kalmer Musting. Foto: Margus Ansu

Täna soosikuseisuses kodusaalis mänginud Põlva Serviti käsipallimeeskond pidi karikafinaali esimeses kohtumises tunnistama Kehra klubi kolmeväravalist paremust. «Kui praegu olime meie soosikud, siis laupäeval on soosikuseisuses kindlasti Kehra,» tunnistas Põlva klubi peatreener Kalmer Musting, et kahemänguline finaalseeria on võtnud ootamatu pöörde.

Mängu lülitus paremini Serviti, kes võitis poolaja kodusaalis 11:8. Kohtumise lõpuks suutsid külalised aga sama väravatevahe enda kasuks pöörata ning nii pidi kodumeeskond tunnistama külaliste 18:21 paremust. Kehra meeskonna peatreener Jüri Lepp avaldas arvamust, et võidu võtmeks oli kaitsemäng.

«Kui sa suudad vastase hoida alla 20 värava, siis see näitab, et väravavaht ja kaitsemängijad tegid head tööd,» rääkis Lepp. «Kinnises mängus ise 21 väravat visata on täiesti normaalne. Mängu kangelasteks olid aga kindlasti mõlemad väravavahid,» lisas Lepp.

Põlva peatreener Kalmer Musting kiitis samuti Kehra meeskonna väravavahti ning leidis enda hoolealuste juures koguni mitu puudujääki.

«Me ei saanud kuidagi oma mängu vedama,» nentis Musting. «Meie positsioonirünnak oli nigel ning tegime palju pallikaotusi. Terve teise poolaja olime hädas ka vastaste väravavahiga,» tunnistas Musting.

Põlva juhendaja sõnul ei olnud tema meeste konarliku esituse põhjuseks soosikuseisusest tulenenud koorem, vaid pigem korduvad ebaõnnestumised ning noorte meeste puhul ka läbipõlemine. Mustingu kinnitusel minnakse laupäevasele korduskohtumisele aga vastu võidusooviga.

«Eks teeme tööd, et selle mängu ebaõnnestumisi ei võtaks laupäevasesse kohtumisse kaasa, sest siis on uus päev ja uus mäng. Lähme muidugi võitlema, sest kolm väravat pole käsipallis midagi hullu,» ütles Musting.

Kehra peatreeneri Lepa sõnul kavatsevad nemadki kordusmängu alustada värske peaga ning endal soosikukoormat ei tunne.

Karikafinaali teine mäng peetakse laupäeval kell 18 Kehras. Postimees vahendab mängust otsepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles