Jüri Lepp: karikavõitja saatus pole veel kaugeltki otsustatud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti käsipallikarikavõistluste finaalseeria esimeses kohtumises sai HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võõrsil 21:18 (8:11) jagu Põlva Servitist. Meeskonnad on teistkordselt vastamisi 14. detsembril algusega kell 16 Kehras. Karikavõitja selgub kahe mängu kokkuvõttes ja ka korduskohtumisest teeb otseülekande Postimees.ee.

Serviti, kes polnud tänavu Eesti sarjades veel kaotusekibedust tunda saanud, läks avavaatust poolajavileks juhtima kolme väravaga, kuid pidi lõpuks tunnistama oma rivaali sama suurt paremust. Võitjate resultatiivseim oli Uku-Tanel Laast ja kaotajatel Pavel Turajev võrdselt kuue tabamusega. Ühtlasi oli see tänavune esimene ametlik mäng, kus Kehra/Horizon Pulp&Paper sai Servitist jagu, sest Balti liigas võidutsesid põlvalased 26:24 ja Eesti meistrisarjas 29:24.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: «Olime Servitit juba ka septembris Balti liigas võitmas, kuid mängu lõpus sai Marko Slastinovski jalatrauma ning paljuski seetõttu andsime edu käest. Täna aga tegutsesime kaitses hästi ja puurivaht Mikola Naum esitas superpartii, kuid ka kogu ülejäänud meeskond oli tasemel. Saime kolmeväravalise edu, ent karikavõitja saatus pole kaugeltki otsustatud. Vaevalt, et kaks mängu järjest skoor nii väikseks jääb ja seega peame enda rünnakute realiseerimise protsenti tõstma.»

Serviti juhendaja Kalmer Musting: «Ma ei mäletagi, millal viskasime vaid 18 väravat. Meie positsioonirünnak oli vilets, kuid kui esimesel poolajal suutsime selle korvata kiiretega, siis pärast vaheaega enam mitte. Hoopiski Kehra hakkas rohkem kiirrünnakuid saama. Tegime ka palju tehnilist praaki ja lisaks sellele oli realiseerimine nõrk. Seekord vedas meie meeskonda rünnakutel ainsana Pavel Turajev ning samuti oli osade, eriti nooremate mängijate puhul märgata pinget. Kuigi jäime kolmeväravalisse kaotusseisu ja korduskohtumine toimub võõrsil Kehras, ei viska me püssi põõsasse. Kui tahame laupäeval edu saavutada, siis peame hakkama enda viskeid paremini realiseerima ja olema psühholoogiliselt kindlamad.»

Tulemus:

Põlva Serviti – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 18:21 (11:8)

Põlva Serviti: Pavel Turajev 6, Ardo Puna 3, Henri Sillaste 3, Henri Hiiend 2, Kristjan Muuga 2, Margo Piksööt 1, Grazvydas Sereicikas 1.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Uku-Tanel Laast 6, Marko Slastinovski 5, Viktor Skrõpak 4, Kaspar Lees 3, Jürgen Rooba 2, Rando-Juku Sirkas 1.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles