Ronaldo ennustus: parimaks valitakse Messi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo.
Ronaldo. Foto: SCANPIX

Uue aasta alguses välja antav jalgpallimaailma auhind Ballon d'Or ehk maailma parima jalgpalluri auhind on viimastel kuudel palju kirgi kütnud ning oma arvamuse trofeesaaja kohta avaldas ka Brasiilia jalgpallilegend Ronaldo.

Lõppeva aasta parima jalgpalluri auhinnale on jäänud veel kandideerima Madridi Reali ründeäss Cristiano Ronaldo, Barcelona staar Lionel Messi ning Müncheni Bayerni ridades hiilgava hooaja teinud Franck Ribery. Omal ajal kolm korda auväärse parima vutimehe auhinna võitnud 37-aastane Brasiilia koondislane Ronaldo avaldas, et tema arvates peaks auhinna võitma argentiinlane Messi.

«Ma võiksin kihla vedada, et selle saab Messi,» rääkis Ronaldo heategevuslikul pokkeriturniiril. «Ta on uskumatu mängija ning on mänginud väga hästi hoolimata sellest, et on viimase kuu olnud vigastatud,» lisas Brasiilia legend.

Hoolimata sellest, et Ronaldo usub Messi võitu, hoiab ta siiski pöialt ka oma Madridi Realis mängivale nimekaimule. «Nad on väga võrdsed ja ka Ronaldo väärib seda. Nad on viimase viie või kuu aasta parimad mängijad,» selgitas brasiillane.

Lõppeva aasta parim mängija kuulutatakse välja jaanuari alguses. Viimased neli aastat on saanud Ballon d'Ori trofee koju viia Messi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles