Armstrong avaldas järjekordse musta saladuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong.
Lance Armstrong. Foto: SCANPIX

Dopingu tarvitamise tõttu kõigist seitsmest Tour de France’i võidust ilma jäänud jalgrattur Lance Armstrong tunnistas intervjuus ESPN Magazine’ile, et arvatavasti tarvitaks ta uuesti dopingut, kui ta saaks uue võimaluse.

Armstrongi sõnul on jalgrattaspordis petmine üsnagi laialdane ja seeõttu läheks ta lihtsalt nö. vooluga kaasa. Samas leidis ta, et talle sai saatuslikuks liialt esile tükkiv loomus ja seetõttu ta vahele võetigi.

«Ma teadsin oma konkurentide tegudest. Samas meie (U.S. Postal Service’i tiim) olime üsna tagasihoidlikud. Olime palju konservatiivsemad ja seeõttu ei jäänud me ka vahele,» rääkis Armstrong.

«Olen kuulnud inimesi ütlemas, et ma teenisin kõvasti raha ja sain kuulsaks ja seetõttu teenisin kõik juhtunu äa. Ma olen selliseid asju kuulnud ja arvan, et inimesed mõtlevadki nii,» sõnas ta oma dopingu tarvitamise kohta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles