Foto: kaameramehe agarus tõi MK-etapil kaasa piinliku tagumikupaljastuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Thingnes Bø.
Johannes Thingnes Bø. Foto: SCANPIX

Norra tõuseb laskesuusatäht Johannes Thingnes Bø ei osanud Prantsusmaal Annecys võidetud MK-etapi jälitussõidu järel kahtlustadagi, et satub ajaleheveergudele mitte ainult oma sportliku tulemuse, vaid ka palja tagumikuga.

Juhtunus oli süüdi Prantsuse telekanali kaameramees, kes filmis esmalt seda, kuidas aluspesu väel Bø võttis vastu õnnitlusi koondisekaaslastelt, seejärel asus Bø aga ka aluspükse kuivade vastu vahetama. Paraku püüdis innukas operaator kaadrisse sellegi hetke ja nii jõudis miljonite televaatajateni värske etapivõitja paljas taguots.

Ootamatult valest otsast tähelepanu keskpunkti sattunud Bø ise võttis asja rahulikult. «Pole hullu, kuid muidugi oli neist loll seda filmida. Samas – nemad vastutavad,» sõnas ta Verdens Gangile.

Ka telekanali NRK sporditoimetuse juhataja Sjur Molveni meelest oli tegu väga piinliku vahejuhtumiga. «Kahetsusväärne. Saan igati aru, et sportlased ei taha näidata kõiki oma kehaosi tuhandetele norralastele ja miljonitele vaatajatele üle maailma. Kahjuks ei saanud meie midagi teha, sest telepilti tootsid prantslased ja see jõudis meieni otse. Õnneks ei juhtu selliseid asju sageli. Paar aastat tagasi pidid Norra murdmaatüdrukud kurjustama, et neile ei meeldi, kui neid riiete vahetamise ajal filmitakse ja pildistatakse, aga sestpeale on asi korras olnud,» lausus Molven.

Tsenseeritud fotot piinlikust momendist näeb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles