Südamlik video: Ajaxiga liitus 8-aastane raskelt haige poiss

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaxi peatreener frank de Boer ja Jay-Jay Willems.
Ajaxi peatreener frank de Boer ja Jay-Jay Willems. Foto: Youtube

Jalgpalliklubid on tuntud selle poolest, et nad teevad oma poolehoidjatele ilusaid žest. Viimati sai millegi omapärasega hakkama Hollandi tippklubi Amsterdami Ajax, kes palkas üheks mänguks oma ridadesse 8-aastase Jay-Jay Willemsi.

Raske haigusega võitlev Willems sai esmalt osaleda Ajaxi meeskonna treeningul, kus ta jäi meeskonna peatreenerile Frank de Boerile «silma». Seejärel osalesid de Boer ja Willems pressikonverentsil, kus tutvustati Ajaxi uut tulevikumeest.

Seejärel sai Willems osaleda meeskonna mängueelsel treeningul, edasi ootas teda meeskonna riietusruumis särk numbriga 9. Kohtumises NAC Breda vastu sai Willems sammuda koos esindusmeeskonnaga väljakule ning samal ajal tutvustati teda ka staadioni suurel ekraanil publikule.

Jalgpallimeeskonna poolt loodud fond «The Ajax Foundation» korraldab raskelt haigelt lastele imelise päeva, mida nad niipea ei unusta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles