Rock saab vahegrupis vastasteks Venemaa, Rumeenia ja Belgia meeskonnad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus alistas Rock Södertälje meeskonna 99:65 (pildil Vincent Simpson).
Kodus alistas Rock Södertälje meeskonna 99:65 (pildil Vincent Simpson). Foto: Margus Ansu / Postimees

Võiduga viimases mängus Södertälje meeskonna üle 76:72 kindlustas TÜ/Rocki korvpallimeeskond endale eurosarjas alagrupivõidu ning edasipääsu vahegruppi. Teisena läheb sellest grupist edasi Ventspilsi meeskond, kes võitis Viini Zepteri 61:56.

Rocki vahegrupivastastest on teada juba kaks meeskonda, need on B-alagrupis teise koha saanud Samara Krasnõje Krõlja ning D-grupis teisena lõpetanud Rumeenia meeskond Gaz Metan Medias.

Rocki vahegruppi tuleb veel A-alagrupi võitja ning seal on võimalus selleks veel kolmel meeskonnal: Antwerp Giants (Belgia), Dijon Basket (Prantsusmaa) või Shoeters Den Bosch (Holland).

Hilisõhtul võitis Antwerp Giantsi meeskond viimases alagrupimängus Rakvere Tarva 78:73 ning kindlustas endale A-alagrupi võidu.

Ka vahegrupis mängitakse iga meeskonnaga kaks mängu (kodus ja võõrsil) ning edasi pääseb grupist kaks paremat.

Esimene mäng vahegrupis on kavandatud 14. jaanuarile ning tõenäoliselt tuleb Rockil selleks sõita külla Samara meeskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles