Chelsea sai karikasarjas liigatabeli viimaselt šokk-kaotuse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sung-Yong Ki võiduväravat tähistamas
Sung-Yong Ki võiduväravat tähistamas Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli liigakarikasarja veerandfinaalis kaotas Londoni Chelsea üllatuslikult 1:2 Inglismaa kõrgliigas viimast kohta hoidvale Sunderlandile.

Vaatamata sellele, et tegu pole saareriigi tähtsaima karikasarjaga, saatsid mõlema meeskonna peatreenerid väljakule üsna esindusliku koosseisu. Chelsea läks kohtumist juhtima teise poolaja teisel minutil, kui omavärava sai kirja Lee Cattermole. Londoni klubi oli juba väga lähedal poolfinaali pääsule, kuid kaks minutit enne kohtumise normaalaja lõppu viigistas mänguseisu Fabio Borini ning vaja läks lisaaega. Sunderlandi kangelaseks tõusis Sung-Yong Ki, kes 118. minutil otsustava värava lõi.

Eile jõudis poolfinaali veel Manchester City, kes oli 3:1 parem Leicester Cityst. Tänastes veerandfinaalides lähevad vastamisi Tottenham – West Ham ja Stoke City – Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles