Enesekindel Grosjean: olen üks paremaid vormel-1 sõitjaid

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean.
Romain Grosjean. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev Romain Grosjean rääkis Lotuse uuest hooajast ja avaldas arvamust, et ta on terve sarja üks paremaid mehi.

27-aastane Grosjean lõpetas 2013. aasta seitsmenda koha ja 132 punktiga, kindlustades sellega enda jaoks koha sarja parimate sõitjate hulgas.

«Usun, et olen tõestanud, et olen üks paremaid sõitjaid ja just nii ma ennast näen,» ütles Grosjean ESPNile. «See nõudis natuke tööd ja valusaid aegu, et siia jõuda, aga nüüd olen uhke selle üle, mida teen, ja usun, et rohkem polegi vaja,» lisas Grosjean.

Lotusesse jäänud Grosjeani kõrval ühineb meeskonnaga Kimi Räikköneni asemel Pastor Maldonado. Uue sõitja liitumise tõttu usub Grosjean, et just temast kui varem Lotuses olnud mehest saab tiimi liider.

«Meeskond tunneb mind ja mina neid väga hästi. Töötame kõvasti ja suudame alati omavahelised asjad näost näkku ära klaarida ning minu arust on see tähtis eriti siis, kui ma ei sõida hästi või kui mina pole omakorda meeskonna tööga rahul. Selline suhtlus lubab meil asjad ära klaarida ja usun, et nad on valmis selleks, et minust saab liider, ning ka mina olen selleks valmis,» väitis Grosjean.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles