Eesti koondislane liitus Soome kõrgliigaklubiga

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signy Aarna ja Liis Emajõe Eesti rahvusnaiskonna eest mängimas.
Signy Aarna ja Liis Emajõe Eesti rahvusnaiskonna eest mängimas. Foto: Margus Ansu

Põlva FC Lootose ja Eesti jalgpallikoondise ründaja Signy Aarna ning Soome kõrgliigas (Naisten Liiga) mängiv Kuopio Pallokissat on allkirjastanud lepingu, mille kohaselt esindab Signy järgmisel hooajal Kuopio naiskonna värve.

Novembri lõpus Soomes toimunud testimine jättis Kuopio võistkonna treenerile Ollipekka Ojalale väga hea mulje ning otsus Signy palkamiseks oli praktiliselt valmis, vahendas Põlva Lootose koduleht.

«Kui Signy saabus esimesele treeningule oli selge, et ta on osa meie tiimist. Meil on võistkonnas palju häid poolkaitsjaid ja kaitsjaid, kuid mitte ühtegi puhast ründajat ja see oli üks põhjuseid, miks Signy meile ideaalselt sobis,» rääkis Kuopio klubi peatreener.

«Ta on väga heade oskuste ning arenemissooviga mängija. Ta on mängijana kiire ja mis peatähtis, ta suudab lüüa väravaid. Meie eelmise hooaja suurimaks probleemiks oli, et raiskasime hulgaliselt väravavõimalusi. Tahame selle probleemi järgmisel hooajal selja taha jätta ning näeme selles eelkõige väga tähtsat rolli Signyl,» lisas Aarna uue meeskonna juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles