Madridi Real jääb ühest põhimehest ilma

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xabi Alonso.
Xabi Alonso. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi võib suvel ilma jääda oma keskväljamootorist Xabi Alonsost, sest väidetavalt on hispaanlane valmis kodumaalt lahkuma ning tahab mängima asuda mõnes välismaises klubis.

32-aastane Alonso liitus Madridi Realiga 2009. aastal ning on kujunenud meeskonnas oluliseks jõuks. Kui veel enne lõppenud nädalavahetust käisid Hispaania meedias ning jalgpalliringkondades jutud, et Alonso võib klubist lahkuda, sest nõuab 8-10 miljoni eurost palka, mida klubi maksta ei soovi, siis pärast nädalavahetust on hakanud levima jutud, et Alonso on klubist niikuinii lahkumas - põhjuseks soov mängida välismaal.

Madridi meeskonna peatreener Carlo Ancelotti avaldas siiski lootust, et ehk suudetakse Alonso endale hoida. «Pole vahet, kas ta pikendab lepingut või mitte, Xabi on kuni 2014. aasta suveni ikkagi Madridi Reali mängumees ning loodame, et ta jääb selleks ka pärast. Selle ajani on ta aga väga tähtis mängija,» kommenteeris Ancelotti.

Reali keskväljamehe leping lõppeb 2014. aasta suvel ning väidetavalt on Alonsost huvitatud Itaalia suurklubi Juventus ning Inglismaa meeskonnad Manchester City ja Manchester United.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles