ManCity superstaarid: praegu on õige aeg Lionel Messi ostmiseks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero (vasakul) ja Lionel Messi Argentiina koondise treeningul. Agüero loodab, et peagi mängivad mehed koos Manchester City's.
Sergio Agüero (vasakul) ja Lionel Messi Argentiina koondise treeningul. Agüero loodab, et peagi mängivad mehed koos Manchester City's. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna tähtmängijad Yaya Toure ja Sergio Agüero meelitavad FC Barcelona superstaari Lionel Messit enda tiimi ridadesse.

Viimastel kuudel on mitmel puhul räägitud, et Messi ei ole Barcelonas õnnelik ja ta võib suvel tiimist lahkuda. Viimati esines Messi terava kriitikaga Barcelona asepresidendi Javier Faus’i suunas. Argentiinlane teatas mäletatavasti, et Faus ei tea jalgpallist midagi.

«Kui Messi saab Barcelonast lahkuda, siis ta võiks liituda meiega. Ma tahaksin nii öelda. Barcelonas on alati vaid üks staar. Üks. Kahte korraga ei ole,» teatas Toure beIN Sport’le. «Messi viimaste traumade, platsiväliste probleemide ja Neymari paraneva vormi taustal on Messi olukord muutunud keeruliseks.»

«Ta peaks liituma City’ga. Sellisel juhul mängiksime ühes meeskonnas! City peaks Messi ostma!» teatas Argentiina koondises koos Messiga palliv ründaja Sergio Agüero Manchester Evening News’ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles