Fotod: suusapuhkusest pilte postitanud Hamilton vihastas Schumacheri fänne

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton suusapuhkust nautimas.
Lewis Hamilton suusapuhkust nautimas. Foto: Lewis Hamon/Instagram

Pühapäeval tabas spordimaailma karm uudis, kui selgus, et seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher kukkus raskelt Alpides suusatades. Nüüdseks on vormeliässale tehtud kaks operatsiooni ja ta viibib endiselt koomas. Viimati vihastas Schumacheri fänne aga Lewis Hamilton, kes otsustas Instagrami postitada pilte enda suusapuhkusest.

Hamilton on küll Twitterisse postitanud ka kirja, kus ta soovib Schumacherile kiiret paranemist, kuid paljude arvates oli briti käitumine kohatu, kui ta postitas enda suusapuhkusest rõõmsaid pilte, kirjutab mirror.co.uk.

«Mulle ei meeldi seda öelda, kuna olen 25-aastane ja Lewis on üks viimase aja andekamaid piloote ja olen talle igal võistlusel kaasa elanud, kuid ta peaks need pildid kiiresti maha võtma, kuna need võivad rikkuda tema head nime,» kirjutas Spite4ire.

«Tegemist on tema poolt väga vastutustundetu teguviisiga, kui arvestada ühe endise piloodi praegust rasket seisu,» kirjutas Nikko1990.

Veel mitmes postituses nimetati Hamiltoni isekaks ja leidsid, et britil peaks oma teguviisi tõttu häbi olema. Samas soovitati tal ka ettevaatlik olla.

Vaata pilte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles