Norra meedia: Solskjaer saab Cardiff City peatreeneriks

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjaer.
Ole Gunnar Solskjaer. Foto: Scabpix

Norra meedia vahendas täna uudist, et Inglismaa jalgpalli kõrgliigas mängiva Cardiff City uueks peatreeneriks saab endine Manchester Unitedi ründaja Ole Gunnar Solskjaer.

Hetkel Inglismaa liigas 16. kohta hoidev Cardiff City omanik Vincent Tan vallandas eelmisel nädalal meeskonna senise peatreeneri Malky Mackay. Mackay sai Cardiffi meeskonna etteotsa 2011. aastal ning suutis meeskonna viia esiliigast kõrgliigasse, ent läks pärast kõrgemale tõusmist meeskonna omaniku Taniga tülli ja nii nõudis klubi omanik peatreeneri lahkumist.

Norra meedia väitel asub Cardiff Cityt juhtima Norra päritolu Solskjaer, kes on mänginud Manchester Unitedi ridades. Ühe Norra telekanali väitel on võõramaise numbrimärgiga lennuk maandunud Solskjaeri elukoha lähedal asuvasse lennujaama ning praegu norralase käe all mängiva klubi Molde esindajate väitel on läbirääkimised käimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles