Mikk Pinnonen pälvis EOK järelkasvutiimi 2013. aasta viimase stipendiumi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen (keskel).
Mikk Pinnonen (keskel). Foto: EOK

Tänase Eesti-Portugali käsipalli MM-valikmängu eel andis Eesti Olümpiakomitee (EOK) peasekretär Siim Sukles järelkasvutiimi «Märka järgnevat põlvkonda» 2013. aasta viimase stipendiumi üle käsipallur Mikk Pinnonenile.

Eesti meeste käsipallikoondisesse kuuluv 22-aastane Pinnonen mängib igapäevaselt Rootsi kõrgliigaklubis H43 Lund. Enne Rootsi klubiga liitumist oli tema koduklubiks Taani kõrgliigaklubi Århus Håndbold, kellega võideti Taani karikas. Noore käsipalluri senise koondisekarjääri parimaks saavutuseks võib pidada 2009. aastal U-21 maailmameistrivõistlustel Eesti juunioride koondisega võidetud 12. kohta, kui ta mängis endast kolm aastat vanematega.

Projekti «Märka järgnevat põlvkonda» raames said 2013. aastal stipendiumi kokku 28 noort sportlast, lisaks anti välja üks Estiko stipendium. Stipendiumid määratakse tulemuste põhjal nii olümpiaalade, mitteolümpiaalade kui ka pallimängude sportlastele. Ülevaate kõikidest 2013. aasta stipendiumi saajatest leiab EOK kodulehelt http://www.eok.ee/jarelkasv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles