Toobal: türklased suutsid üllatada ja ise olime kehvad

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Karli Saul

Eesti võrkpallikoondise kapten Kert Toobal sõnas pärast MM-valikturniiril Türgilt saadud 0:3 kaotust, et vastased suutsid üllatada ja Eesti tegi kohutava esituse.

Koondise kapten Kert Toobal sõnas pärast MM-valikturniiril Türgilt saadud 0:3 kaotust, et vastased suutsid üllatada ja Eesti tegi kohutava esituse.

«Sellistel turniiridel on kaks varianti – kas alustad väga hästi või väga halvasti. Meie poolt kohutav algus,» sõnas Toobal pärast kohtumist. «Esimene geim oli mingi hetkeni ok, juhtisime. Aga siis kaotasime rütmi, türklased muutsid taktikat, hakates planeerivat servi lööma. Teine geim läks algusest peale aia taha ja kolmanda andsime oma rumalate vigadega ise ära.»

Kolmandas geimis oli Eesti ees 23:20, ent geimivõitu ei suudetud vormistada. «Sellised lõpud tuleb ära võtta, niisugust tegutsemist otsustavatel hetkedel ei tahaks rohkem näha,» sõnas sidemängija.

«Hätta jäime blokiga, tavaliselt on hea serv ja blokk meie tugevused olnud. Täna ei suudetud blokki üldse toimima saada, kõikidel tempomeestel oli see element kehv. Väga palju löödi käte vahelt pall läbi,» sõnas Toobal. Eesti teenis vaid 3 blokipunkti.

Türgi üllatas Toobali sõnul ka koosseisuga. «Neil oli teine diagonaal ja teine tempomees samuti. Diagonaali olen Türgi liigas näinud ja seal pole teda niimoodi tegutsemas näinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles