Arsenali peatreener kaitses Walcotti küsitavat žesti

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Theo Walcott.
Theo Walcott. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli karikavõistlustel peeti eile kolmanda vooru mängud, kus Arsenal alistas 2:0 Tottenhami. Arsenali peatreener Arsene Wenger astus välja ühe oma staarmängija Theo Walcotti kaitseks, sest noormees tegi Tottenhami fännide suunas küsitava žesti.

Väidetavalt loopisid Tottenhami poolehoidjad Walcotti pudelite ja müntidega ning pärast vigastada saamist otsustas Walcott vastasmeeskonna fänne veelgi rohkem närvi ajada ning näitas sõrmedega justkui tabloo seisu: Arsenal oli löönud kaks väravat, Tottenhami saldoks oli ümmargune null.

Wengeri hinnangul ei saanud Walcott taolist žesti tehes hakkama millegi keelatuga. «Ma ei usu, et ta saab karistada, sest ta polnud agressiivne ja naeratas seda tehes,» rääkis Wenger BBCle. «Arstid ütlesid mulle, et teda loobiti müntidega pähe ning nad pidid teda kaitsma, seega võib-olla oli asi selles,» lisas Wenger.

Walcott vigastas eilses kohtumises oma põlve, Wengeri sõnul pole veel teada, kui tõsise traumaga on tegemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles