Hispaania koondise peatreener teatas MMile sõitva koosseisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres Hispaania koondise särgis.
Fernando Torres Hispaania koondise särgis. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vicente del Bosque avaldas täna lõpliku MMile sõitva koosseisu. Kui esialgses nimekrijas oli tal 30 mängijat, siis nüüd jäi järgi 23.

Seega pidi del Bosque nimekirjast välja jätma seitse pallurit, kellest vast tuntuim on kaks aastat tagasi EMil Hispaania edus suurt rolli mänginud Marcos Senna. Lisaks ei pääsenud EMil mänginud meestest koondisesse Santi Cazorla ja Dani Guiza. Veel jäid valikust välja Diego Lopez, David De Gea, Cesar Azpilicueta ja Alvaro Negredo.

Seega pääsesid valikusse praegu vigastust ravivad Fernando Torres ja Cesc Fabregas, kes peaksid siiski MMiks mängukorda saama.

Hispaania koondis MMiks:

Väravavahid: Iker Casillas (Madridi Real), Jose Reina (Liverpool), Victor Valdes (FC Barcelona).

Kaitsjad: Raul Albiol (Madridi Real), Alvaro Arbeloa (Madridi Real), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Valencia), Gerard Pique (FC Barcelona), Carles Puyol (FC Barcelona), Sergio Ramos (Madridi Real).

Poolkaitsjad: Xabi Alonso (Madridi Real), Sergio Busquets (FC Barcelona), Cesc Fabregas (Londoni Arsenal), Andres Iniesta (FC Barcelona), Javi Martinez (Bilbao Athletic), David Silva (Valencia), Xavi Hernandez (FC Barcelona).

Ründajad: Jesus Navas (Sevilla), Juan Manuel Mata (Valencia), Pedro Rodriguez (FC Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (FC Barcelona).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles