Pildid: TÜ/Rock alistas Caspiy 26 punktiga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikool/Rock võõrustas sel hooajal teist korda Balti liiga kohtumises Kasahstani meeskonda Caspiy. Külalisi võideti kindlalt 88:62.

Tasavägiselt kulgenud ning kodumeeskonna 16:13 eduseisus lõppenud avaveerandaja järel lükkasid tartlased teise käigu sisse mõni minut enne poolajapausi, kirjeldas mängu meeskonna kõneisik Ivo Hunt. Vincent Simpsoni ja vigastuspausilt naasnud Janar Taltsi korvidest suurendati vahet kiiresti ja poolajaks oli TÜ/Rock ees 46:24.

Mängu teine pool kulges samas tempos ja korraliku vastupanu osutamiseni kasahhid ei jõudnudki. Kolmanda veerandaja lõpuks oli seis 67:38 ja TÜ/Rock võitis lõpuks mäng skooriga 88:62.

Väljakul eksimatult kümme viset teele saatnud Vincent Simpson oli tartlaste parim 25 punktiga. Tõrvatilgana meepotis on Vilmantas Dilyse hüppeliigese väänamine. Platsilt kõndis ta minema siiski omal jalal.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul jättis alguses soovida kontsentreeritus. «Saime teise veerandajaga sellest üle. Edasi oli kahe veerandajaga mäng tehtud ja teine poolaeg vormistamine,» võttis Kullamäe mängu kokku.

Kullamäe lisas, et mäng andis emotsiooni, mida enne pikka Venemaa reisi hädasti tarvis ning meeskond kindlustas ühtlasi kolmanda koha alagrupis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles