Williams ja Djokovic jõudsid Austraalia lahtistel teise ringi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Tiitlikaitsja Novak Djokovic on Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudnud teise ringi. Teist asetust omav serblane alistas avaringis slovakk Lukas Lacko 6:3, 7:6 (7:2), 6:1.

Oma viiendat Austraalia lahtiste tiitlit jahtiv Djokovic läheb järgmisena vastamisi argentiinlase Leonardo Mayeriga.

Naiste maailma esireket, ameeriklanna Serena Williams sai avaringis 17-aastasest austraallannast Ashleigh Bartyst jagu 6:2, 6:1. Williamsil on käsil pikk võiduseeria - ta on järjest võitnud 23 matši. Austraalias jahib Williams oma karjääri 15. Suure Slämmi tiitlivõitu.

Üllatuskaotuse sai aga maailma edetabelis kuuendal kohal paiknev tšehhitar Petra Kvitova, kes pidi tunnistama Tai tennisisti Luksika Kumkhumi (WTA 88.) 2:6, 6:1, 4:6 paremust.

Vaata kõiki tulemusi!

Kaia Kanepi kohtub avaringis hispaanlanna Garbine Muguruzaga ööl vastu teisipäeva. Kohtumine peetakse seitsmenda väljaku kolmanda mänguna, esimene matš sellel väljakul algab kohaliku aja järgi kell 11.00 (Eesti aja järgi kell 02.00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles