Lindpere tulevikust: järgmise nädalaga peaksid olema asjad selged

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondislane Joel Lindpere käis eelmisel nädalal näitamas enda oskuseid Tšehhi kõrgliigasse kuuluva Ostrava Baniku juures ning samas räägiti ka Kreeka esiliigas palliva Volou Olympiacose huvist. Lindpere enda sõnul tunnevad mõlemad tiimid endiselt tema vastu huvi, kuid paar päeva tuleb ravida veel kerget vigastust.

«Natuke sain Tšehhis viga, kuid sellest on juba neli päeva möödas ja paari päeva pärast on kõik korras,» tunnistas täna kodumaal trenni teinud Lindpere Postimehele. «Mõlema klubi poolt on tehtud päris korralikud pakkumised ning kurta ei saa.»

Siiski avaldas Lindpere, et huvilisi on teisigi. «Suure tõenäosusega lähen ka Türki, kus harjutab üks Kasahstani tiim,» märkis Lindpere, kes täpsustas, et tegemist on endise Eesti koondise peatreeneri Arno Pijpersi juhendatava FK Tarazisega. «Sealt konkreetset pakkumist praeguse seisuga ei ole,» lisas ta.

Poolkaitsja on siiski kindel, et peagi saavad klubiotsingud tema jaoks läbi. «Järgmise nädalaga peaksid olema asjad selged,» avaldas Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles