Parker vedas San Antonio viienda järjestikuse võiduni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Parker (palliga).
Tony Parker (palliga). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on viiemängulise võiduseeriaga Läänekonverentsi liidriks kerkinud San Antonio Spurs. Viimati saadi võõrsil 101:95 jagu New Orleans Pelicansist.

Spursi parimana viskas Tony Parker 27 punkti, jagades lisaks ka seitse korvisöötu. Tim Duncani arvele jäi 18 punkti ja üheksa lauapalli, Pelicansile tõi Anthony Davis 22 punkti ja võttis lisaks 11 lauapalli. Võidukas oli ka Houston Rockets, kes sai võõrsil 104:92 jagu Boston Celticsist. Dwight Howardi arvele jäi 32 punkti ja 11 lauapalli, James Harden ja Jeremy Lin lisasid mõlemad 16 punkti.

Idakonverentsis play-off-koha nimel võitlev New York Knicks sai kodusaalis lisaajal raske 98:96 võidu Phoenix Sunsi üle. Viimasest seitsmest mängust kuus võitnud Knicksi poolel säras meeskonna liider Carmelo Anthony, visates 29 punkti ja võttes 16 lauapalli. Äärmiselt punktivaeseks kujunenud lisaajal tabas just Anthony viske, mis Knicksi otsustavalt ette viis. Suns lisaajal mängust korvi ei saanudki, kogudes kõik oma neli punkti vabavisetest.

Kõik tulemused:

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 116:94

Boston Celtics - Houston Rockets 92:104

New York Knicks - Phoenix Suns 98:96 la.

Chicago Bulls - Washington Wizards 88:102

New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs 95:101

Dallas Mavericks - Orlando Magic 107:88

Utah Jazz - Denver Nuggets 118:103

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles