Murray kuumusest Austraalia lahtistel: minestavad sportlased alale kasuks ei tule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Dancevic.
Frank Dancevic. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel valitsevad karmid olud – mängijad peavad võistlema koguni 42-kraadises palavuses. Täna vajas kuuma tõttu meedikute abi kanadalane Frank Dancevic, lisaks üks pallipoiss.

Šotlane Andy Murray, Dancevic ja mitmed teised on seetõttu ka korraldajaid kritiseerinud. «Kuni keegi ära ei sure, siis lastakse meil sellistes tingimustes edasi mängida,» kommenteeris Dancevic.

«Minestavad sportlased ei tule alale kasuks,» sõnas Murray BBC vahendusel. «Kuigi enamasti on mängijad füüsiliselt heas vormis, et sellistes oludes vastu pidada, ent kolm või neli tundi kestvast mängust on raske taastuda.»

«Kella kolme ajal päeval on tingimused väga rasked. Ma ei tea, kui ohtlik see meile on, ent on teisigi alasid, kus sportlased raskete olude tõttu oma tervise ohtu seavad. Ma ei soovi, et kellelgi midagi tõsist juhtuks.»

Kuumuse tõttu on Austraalia lahtistel aset leidnud mitmeid vahejuhtumeid, näiteks sulas Caroline Wozniacki plastmassist joogipudel väljakul ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles