Galerii: põrgukuumus Austraalia lahtistel - võitlus kuni surmani?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel on sportlasi ja pealtvaatajaid ründmas võimas kuumalaine – temperatuurid tõusevad vilus üle 40 kraadi ning kokku kukkunud Kanada tennisist Franc Dancevic avaldas arvamust, et tingimused on sportlastele eluohtlikud.

Lisaks on teadvuse kaotanud mitu pallipoissi ning ka pealtvaatajad on vajanud arstiabi. Portaali yr.no andmetel jõuab kuumalaine Melboune’is haripunkti selle nädala reedeks ning seejärel on oodata temperatuuri alanemist. «Kuni keegi ära ei sure, siis lastakse meil sellistes tingimustes edasi mängida,» kritiseeris Dancevic korraldjaid.

Ka Kaia Kanepi jaoks oli sellise kuumuse käes mängimine esmakorne kogemus: «Ma arvan, et nii palavaga ma pole kunagi mänginud, õnneks pikki punkte väga ei olnud.» Kanepi kaotas avaringis 2:6, 6:2, 2:6 Garbine Muguruzale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles