Doha MK-etapil pääses põhiturniirile neli Eesti epeenaist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu.
Erika Kirpu. Foto: Liis Treimann

Doha vehklemise MK-etapil pääsesid põhiturniiirile neli Eesti vehkllejat. Julia Beljajeva ja Irina Embrich tänu kõrgele positsioonile maailma edetabelis (vastavalt 8. ja 10.) eelringides vehklema ei pidanud. Beljajeva kohtub homme 64 parema hulgas Eesti aja järgi kell 10.20 sinisel rajal prantslanna Clementine Fernandeziga. Embrichi avamatš algab kell 8.00 punasel rajal itaallanna Camilla Batiniga.

Erika Kirpu sai alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse ning tagas sellega otse pääsu põhiturniirile. Kristina Kuusk, kes samuti kogus viis võitu ja ühe kaotuse, pidi pääsul 64 parema hulka tegema veel ühe lisamatši. Šveitslanna Pauline Brunner alistus tulemusega 15:10.

Homsel põhiturniiril kohtub Kirpu Eesti aja järgi kell 08.20 sinisel rajal sakslanna Beate Christmanniga. Kuusk kohtub samal ajal punasel rajal prantslanna Amélie Cazega.

Sarnaselt Kirpule ja Kuusele kogus ka Nelli Paju alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse, kuid pääsul 64 hulka pidi ta tunnistama sakslanna Imke Duplitzeri 15:13 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles