Juan Mata võib juba sellel nädalal Manchesteri kolida

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Mata
Juan Mata Foto: SCANPIX

Hooaegadel 2011/12 ning 2012/13 Londoni Chelsea jalgpalliklubi parimaks mängijaks valitud hispaanlane Juan Mata võib juba sellel nädalal liituda Manchester Unitediga, kirjutab The Independent.

Londoni klubi on nõus Hispaania koondislase loovutama 40 miljoni naela eest, kuid vaja läheb veel peatreener Jose Mourinho lõplikut nõusolekut. Kuna Mata pole tänavusel hooajal eriti mänguaega teeninud, siis on üsna tõenäoline, et Mourinho annab üleminekule rohelise tule. Mata lõplik saatus otsustakse täna Chelsea klubisisesel koosolekul.

Independenti andmetel on Matast huvitatud ka Pariisi Saint-Germain, Barcelona ja Tottenham, kuid keegi neist ei ole nõus välja käima küsitavat hinda. Chelsea hinnangul on Mata väärtus võrreldav suvel Arsenali siirdunud Mesut Öziliga, kelle eest käidi välja 42 miljonit naela.

Kriisis vaevleva Manchester Unitedi peatreener David Moyes on kinnitanud, et tahab meeskonda tuua uusi maailmatasemel mängumehi.

25-aastane Mata on Hispaania koondist esindanud 30 korral ja löönud üheksa väravat. Pidev mängupraktika annaks talle paremad võimalused võidelda mänguaja eest suvisel MMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles