U21 jalgpallikoondis viigistas Venemaal Tadžikistaniga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U21 koondise peatreener Martin Reim.
U21 koondise peatreener Martin Reim. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti U-21 koondis alustas täna kell 10 Kubok Sodružestva turniiri Sankt-Peterburgis, kus esimeses mängus tehti Tadžikistani koondisega 2:2 viik.

Eesti mängib A-alagrupis lisaks Tadžikistanile veel ka Ukraina ja Kõrgõzstaniga. B-alagrupis on Leedu, Sankt-Peterburg, Venemaa ja Moldova ning C-alagrupis Läti, Moskva, Valgevene ja Kasahstani koondised.

Eesti asus Tadžikistani vastu 28. minutil juhtima ja võitis poolaja 1:0. Teise poolaja alguses vastased viigistasid, kuid 74. minutil läks Eesti uuesti 2:1 ette. Võitu Eesti siiski ei saanud, kuna 90. minutil vastased viigistasid.

Play-offi 1.-8. kohani pääsevad alagrupi kaks paremat ning lisaks kaks paremat kolmanda koha meeskonda. Üks alagrupifaasis kolmanda ning kõik neljandaks jäänud meeskonnad selgitavad välja kohad 9-12. Turniiril osalevad mängijad sünniaastaga 1993 ja nooremad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles